Bejelentésszerenaszisztema
A regény teljes szövege

MENÜ


Szerena-szisztéma

Regényem 2008 márciusában jelent meg a Lilli kiadónál.

2011-től 2014-ig a Galaktikabolt.hu oldalon is elérhető volt.
Történetem 1420-ban játszódik...szerenai időszámítás szerint. A Földön ekkor 3625-öt írnak, és mit sem sejtenek a Szerena létezéséről.

A Föld, ami túlnépesedéssel, járványokkal és gazdasági zűrzavarral küzd 3625-ben már harminc gyarmatosított bolygón folytatja ugyanazt a pazarló embert és természetet kizsákmányoló életmódot, ami a Földet már csaknem lakhatatlanná tette. Ahelyett, hogy változtatnának fenntarthatatlan életvitelükön, a földiek új és új lakható bolygókat keresnek. Egy ilyen élettér kutató expedíció véletlenül a Szerenára téved, ahol a Földről 1420 évvel korábban megszökött csoport a földi civilizáció egy jobb, élhetőbb változatát hozta létre. Az eltévedt hajó érkezése a szerenaiaknak éppen kapóra jön, hiszen segítő szándékkal szeretnék felvenni a kapcsolatot a Földdel.

A hajó ötven fős legénységének egy része elfogadja a Szerena vendégszeretetét, és nem akar hazatérni, mások egyéni vágyaik elé helyezik a szülőhazájuk iránti hűséget, a kötelességtudatot, és vállalják a nem veszélytelen részvételt a kapcsolatfelvételben.

A történet főszereplője, Akikó nem tud dönteni. Észérvek és érzelmek kavarognak a fejében, a szívében... Sorsát végül egy véletlen dönti el. De amíg idáig eljut a történet, addig megismerkedhet a kedves olvasó egy csodálatos világgal, a Szerenával... A Szerena-szisztémával.
Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!